x

LUCKY CHOPS
Train
D. 13.10.2019 Kl. 20:00

Lucky Chops er klar til at blæse Danmark omkuld!

Det populære brassband Lucky Chops vender tilbage til Danmark og rammer for fuld udblæsning Train i Aarhus 13. oktober.

Lucky Chops har spillet brassy funk siden bandets begyndelse i New York City i 2006 og deres rødder går tilbage til LaGuardia Arts High School, hvor de fem medlemmer mødte hinanden. I starten optrådte de på gader og stræder, og ambitionen var at skabe en unik lyd, der blæste folk omkuld med et rockbands energi og samtidig gøre musikken dansabel - og det har i den grad lykkedes for Lucky Chops.

Deres unikke lyd gik viralt, efter en turist filmede deres fortolkninger af 'I Feel Good', 'Stand by Me' og 'Funkytown' i New Yorks undergrund. Videoen spredte sig som en steppebrand, og Lucky Chops' verdensomspændende succes blev en realitet. Bandet er i dag kendt for deres enormt høje energiniveau, som smitter af på publikummer helt ned på bagerste række, når de optræder.

Netop energien har skabt glæde hos fans over hele verden, og har resulteret i flere hundrede millioner views på YouTube og shows i hele verden – heriblandt Danmark hvor Lucky Chops har spillet flere udsolgte koncerter.

Lucky Chops fortsætter de seneste års travle program med at turnere på tværs af kontinenter, og svinger igen forbi Danmark til efteråret. Oplev det vilde brassband spille deres solide pophits for fuld udblæsning.


Dørene åbner en time før

Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises.
OBS: Begrænset antal.

Se mere på www.train.dk