x

Søren Bebe Trio-Jazz & Salmer
Østervangkirken
D. 16.06.2019 Kl. 15:00

Som tidligere pianist igennem mange år for Glostrup Gospel kor er Søren Bebe et kendt ansigt i Østervangkirken og omegn. 

Med sin egen jazz trio, Søren Bebe Trio, har han gennem de sidste 12 år spillet et hav af koncerter i ind- og udland. Fra Brasilien til Korea og USA og igennem det meste af Europa. 

Den 10 maj i år udgav orkesteret deres sjette album - en opfølger til deres anmelderroste album “Home” fra 2016 som blandt andet fik 5 stjerner af GAFFA’s anmelder Ivan Rod, som også skrev: “”Home” er et uhyre vellykket, sanseligt og sensitivt udspil af international klasse.”

På orkesterets nye album finder man blandt andet en fortolkning af Jørgen Mallings smukke salme “Jeg er træt og går til ro” blandet med originale numre og danske folkeviser.

Og netop salmerne er noget orkesteret har dyrket de sidste par år ved flere succesfulde kirkekoncerter rundt omkring i Danmark. 

Til koncerten i Østervangkirken vil Søren Bebe Trio give smagsprøver fra deres nye album samt præsentere deres fortolkninger af nogle af vores allersmukkeste salmer som “Se nu stiger solen”, “Her vil ties” og “Sig nærmer tiden”.

Udover Søren Bebe på flygel finder vi på henholdsvis kontrabas og trommer to af landets absolut dygtigste jazzmusikere, Kasper Tagel og Anders Mogensen, som begge udover en imponerende koncertaktivitet også til daglig arbejder som docenter ved det Fynske Musikkonservatorium. 

“Det er jazzy mindfulness. Lyden er vanvittig god. Musikken følger med. Det er ro til sjælen. Det er musik med et helende perspektiv. Smukt.” (Niels Overgård, JazzNyt)

Søren Bebe Trio er:
Søren Bebe - klaver
Kasper tagel - kontra bas
Anders Mogensen - trommer

Mere info på: www.sorenbebetrio.com

Unr. siddepladser