x

Bobo Moreno "Song Passions"
Sct. Pauls Kirke
D. 19.11.2019 Kl. 19:30

Bobo Moreno "Song Passions"
Kom ind og oplev en uforglemmelig koncert i Sct. Pauls Kirke i Århus med "Bobo Moreno Song Passions”. 

Sanger Bobo Moreno og basunist/arrangør Steen Hansen har samlet en usædvanlig besætning med en helt unik klang. Sammen giver de nye bud på nogle af de sange fra jazz og pop der hører til i kategorien “Uopslidelig” – numre af Thad Jones, Burt Bacharach, Ray Charles, Stevie Wonder, Rod Stewart og Lennon/McCartney.

“En musikalsk oplevelse i særklasse. Stærkt valg af sange og komponister! Alle musikere i topform med smittende spille- glæde og kærlighed til musik og tekster. Bobo Moreno i den vokale forgrund er en suveræn sanger i verdensklasse!" (Christians Kirke, Copenhagen Jazzfestival)

Line-up:
Bobo Moreno - vokal
Dorthe Zielke - trompet
Steen Hansen - trombone arrangementer
Søren Bebe - piano
Kasper Tagel - bas
Lisbeth Diers - percussion

Dørene åbner kl. 18.30 - Koncert kl. 19.30
Om sanger Bobo Moreno: Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.

Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TVoptrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken! Han kan desuden skrive ‘Kongelig Hofleverandør’ på visitkortet, efter en TV transmitteret optræden på Christiansborg, i forbindelse med kronprinsebrylluppet.

Unr. siddepladser