x
RIVAL SONS - UDSOLGT/VENTELISTE

RIVAL SONS - UDSOLGT/VENTELISTE
Train
D. 21.11.2019 Kl. 20:00

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

Det kræver massivt talent at lave rock, der lever op til old school-rock legender som Led Zeppelin, Rolling Stones og The Doors. Amerikanske Rival Sons hylder alle kæmperne i deres retro-univers, men fornyer også genren med et skud vital modernitet. Og når selveste Jimmy Page har anerkendt deres talent, så er man ikke i tvivl om at Rival Sons kan levere varen.

Singlen ’Do Your Worst’, er den første udgivelse fra bandets kommende LP. Den forventes at udkomme tidligt næste år på den GRAMMY-vindende producer Dave Cobbs label Low Country Sound / Atlantic Records. Medvirkende på LP’en er vokalist Jay Buchanan, guitarist Scott Holiday, bassist Dave Beste og trommeslager Mike Miley, og Rival Sons er pt. ved at færdiggøre de sidste detaljer på deres Low Country Sound debut. Albummet blev indspillet i det historiske RCA Studio A i Nashville og i det legendariske Muscle Shoals Sound Studio i Alabama med den mangeårige kollaboratør bag produktionen.

Rival Sons startede i Californien i 2009 og kommer med en klassisk men unik blues/ rock-sound som drager inspiration fra 60’erne og 70’ernes største acts. Med det solide bagkatalog, inklusiv fem albumudgivelser, kombineret med en masse live-erfaring som support-act for bl.a. Black Sabbath, AC/DC og Kiss, bliver det utvivlsomt en aften med rock af allerhøjeste kvalitet.


Dørene åbner en time før

Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises i døren.
OBS: Begrænset antal.

Se mere på www.train.dk