x

Jørgen Østergaard Trio Feat. Eline Engholm
Stenbjerg Landingsplads
D. 14.09.2019 Kl. 11:00

Østergaard, Bertelsen, Normann. – Det er efterhånden lidt uklart hvornår det startede, men Mikael Bertelsen (guitar) og Jørgen Østergaard (saxofon og guitar) har spillet sammen i mere end 25 år, og Palle Normann har spillet siden han kom med i Thisted Garden. I løbet af årene har alle 3 spillet sammen i diverse balorkestre, teater-projekter, Dr. Jazz og Orfeo.

I år skulle der så ske noget nyt. Derfor blev Eline Engholm ringet op. Jørgen Østergaard og Mikael Bertelsen har tidligere spillet med Eline Engholm, da hun gik på MGK (Musikalsk Grundkursus) på Thisted Musikskole. Senere har Eline sunget på indspilninger, Jørgen Østergaard har lavet af egen musik til egnsteater i Kulturforeningen Rosvang. Men så gik der nogle år, hvor Eline uddannede sig på Rytmisk Konservatorium i Aarhus, - og så en lørdag sommeren 2015 sang Eline med trio på Store Torv i Thisted, og det hørte Jørgen. Og der blev snakket om det kunne være sjovt at lave noget sammen på et tidspunkt. 4 år senere er det tidspunkt så kommet.

Eline Engholm har udover at synge jazz i egen trio og ”New Sun Jazz Trio" også CD udgivelse på trapperne med egne sange med gruppen ”Baby did a bad thing” i singer/songwriter/americana genren. Eline er en stilsikker, udtryksfuld sanger med stor spændvidde, og det sammenholdt med at Østergaard, Bertelsen og Normann ofte udsætter diverse sange for bossa-nova og andre rytmer fra de varme lande, skal vi komme lidt rundt i både den store amerikanske sangbog – og den danske + egne numre i Stenbjerg.

Unr. siddepladser
Dørene åbnes kl.19.30.
Kørestolspladser sælges hos Ticketmaster på tlf: 7015 6565.

Læs mere