x
Esben Kronborg M Band

Esben Kronborg M Band
Plantagehuset
D. 21.09.2019 Kl. 20:00

Med 1000 koncerter, flere EP’er og to albums har horsensianske Esben Kronborg turneret landet tyndt siden debutten i 2011. Nu er han så klar med sit første album på dansk.
Til september udkommer sanger og sangskriveren med sit tredje album og dette bliver fuldt op med en danmarksturné, hvor man vil opleve en brandvarm kunstner med band - som er klar til, at tage det endelige skridt frem i rampelyset.

Esben Kronborg har altid haft, en tæt kontakt til publikum når han optræder, og med sine nye sange på dansk, kommer vi endnu tættere på musikeren og mennesket. Albummets tekster bærer præg af den uro og rastløshed der har været i Esbens liv siden sidste album udkom i 2016. Moderens alt for tidlige død, faderens alkoholisme og datterens autisme har altsammen farvet albummets tekster. Men under det hele lurer dog en optimisme og en lyst til livet. Og albummet viser igen tydeligt Esbens øre for gode melodier og omkvæd. Albummet er således fyldt med noget til hjertet, hovedet og dansefødderne.

Pressen skriver:
“Han er kommet for at blive”, GAFFA
“Med sine pædagogiske evner havde han super kontakt til publikum”, Sønderborg NYT
“Der er rigtig meget dansk talent derude og et af talenterne er Esben Kronborg som har en masse at byde på”, Alex Nyborg Madsen P5
“Formidabel pop-snedker”, GFRock
”Kronborg er fyldt med danske juveler”, side33

Find Esben her

www.instagram.com/esbenkronborgmusik
www.facebook.com/esbenkronborgmusik
www.youtube.com/esbenkronborgmusik

Unr. siddepladser
Dørene åbnes kl.19.30.
Kørestolspladser sælges hos Ticketmaster på tlf: 7015 6565.

Læs mere