x
Illdisposed + Support: Silent Fracture

Illdisposed + Support: Silent Fracture
Tapperiet
D. 02.11.2019 Kl. 21:00

”Reveal Your Soul For The Dead” er det 15. studiealbum fra Danmarks største dødsmetaleksport, Illdisposed. Det består af 11 hårdtslående numre, der spænder fra de tungeste passager over midt-tempo groove til up-tempo grindblasts. Det hele holdt sammen af Bo Summers unikke subwoofer vokal.

Siden starten af 90’erne har Illdisposed været ét af de største bands på den nordiske dødsmetal-scene, lige som de har udgivet ikke færre end 15 album. Med rødder netop i dødsmetal har Illdisposed udviklet deres eget udtryk, der blandt andet består af groovy rytmer, melodiske, men også hårdtslående riffs og en massiv mur af lyd med en unik subwoofer-vokal i fokus. Den erfaring, som bandet har fået ud af arbejdet med 15 album og adskillige koncerter i hele Europa og endda så fjernt som New Zealand, har klædt bandet endog særdeles godt på: Illdisposed ved, hvad det hele drejer sig om.

Over årene er det ikke blot lykkedes at få succes på metalscenen: Således har mange af bandets seneste album opnået placeringer på Danmarks officielle album-hitliste (det bedst placerede landede på nummer 32) – faktisk er Illdisposed det første dødsmetal-band, der har opnået så høje hitliste-placeringer. Musikvideoen til “Still Sane” var den mest ønskede metal-video på Viva Plus i to uger, og nummeret “Dark” var at finde på soundtracket til horror-blockbusteren “Saw”.

I efteråret 2009 var Illdisposed hovednavn på MTV Headbangers Ball Tour i Danmark. Derudover har de været hovednavn på adskillige turnéer rundt omkring i Europa. Illdisposed betragtes af mange – herunder ikke mindst metal-eksperter – som en form for synonym med metalmusik af fineste kvalitet.

Et synonym, der blot blev styrket af bandets seneste album, “Reveal Your Soul For The Dead” (2019).
I starten af november kan Illdisposed opleves på Tapperiets scene sammen med support: Silent Fracture!
www.illdisposed.dk

Support: SILENT FRACTURE
Silent Fracture er flænsende riffs, groove rytmer og melodisk metal, kombineret med en aggressiv hardcore vokal. Tekstuniverset består af en blanding af eksistentielle dilemmaer og fiktion og inspirationerne kommer blandt andet fra 70'ernes rockscene, klassisk musik og moderne metal. Nerven fra punk er også et vigtigt element i musikken.
I en endeløs jagt og konstant søgen på udvikling dannes rammen om en eksplosiv og heftig energi.
*Silent Fracture er kommet på som nyt support-navn og erstatter det tidligere navn. Billetter købt til det oprindelige line-up refunderes til og med 31. august 2019. Kontakt Ticketmaster vedrørende refundering af billetter.*
www.facebook.com/SilentFracture


Ståpladser
Dørene åbner kl. 20:00
Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu