x

Dopelord (PL) + Zaum (CAN)
Beta
D. 31.10.2019 Kl. 20:30

Dopelord er musikalsk i familie med Sleep og Electric Wizard og pulserer fede fuzz-riffs ud i en psykedelisk sky, man kunne have svævet væk på, havde det ikke været for tyngden. De skriver om sig selv at de er inspireret af ” old movies, 70s music and magical herbs”.
De blev dannet i 2010 i Lublin i Polen og har siden udgivet ‘Magick Rites’, fra 2012, ‘Black Arts, Riff Worship & Weed Cult’, fra 2014 og ’Children Of The Haze’. I vinteren 2019 var de med på en 4-way-split-ep med nummeret ’Toledo’.

Canadiske Zaum hidkalder fortiden med deres monolitisk doomy og meditativt mantrabaserede musik. Omkring trommer og bas væver sitar, synth-teksturer og strubesang. Det er lydflader der vil tale til doomentusiasten såvel som Heilungfanen.

Zaum har tre udgivelser bag sig – alle med ca. tyv minutter lange numre på – hvor den seneste er fra 2019. Den hedder 'Divination' hvilket meget godt understreger bandets spirituelle længsel efter at give de astrale og fysiske elementer en helende musikalsk form.

Unr. ståpladser

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes 1/2 time før koncerten

www.amagerbio.dkDer tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort.
Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 70156565.