x

The Boy That Got Away + Franklin Zoo
Sønderborghus
D. 25.10.2019 Kl. 20:00

Smadr er alligevel ikke support denne fredag men spiller en hel koncert på Sønderborghus lørdag d. 16/11.
Aarhusiansk grunge/rock med bredt udsyn
The Boy That Got Away er et Aarhusiansk grunge/rock-band, som blevet dannet i 2011. Siden dengang har bandet udgivet 2 fuldlængde albums, 5 musikvideoer, turneret med bla. Dizzy Mizz Lizzy, spillet support for navne som Rival Sons og AC/DC, samt spillet mellem 150-200 koncerter i både ind- og udland.
The Boy That Got Away har støt og sikkert fået opbygget et navn på såvel den danske som den udenlandske rockscene.
Til august 2019 drager The Boy That Got Away endnu engang i studiet med produceren Tue Mads v/ Antfarm Studios for at indspille 3. album med udgivelse i starten af 2020.

FRANKLIN ZOO er et progressivt stoner band fra København.
Med vokale undertoner fra 90'ernes Seattlescene i kombination med progressive elementer og tålmodig og tung spillestil har det ganske erfarne band med et ikke uanseeligt udgivelses- og live-cv i både ind- og udland det seneste årti udviklet en unik sound, som sammen med bundærlige, poetiske tekster munder ud i et nærværende, eftertænksomt udtryk, som taler direkte til hjerte, hjerne og nerve.
Senest udgav de 31. maj 2019 den næsten 9 minutter lange single ”The Chameleon” (prod. Tue Madsen, Antfarm Studios) på alle digitale platforme og med en æstetisk livevideo af Rasmus G. Sejersen (The Psyke Project, LLNN m.fl.). Singlen er forløber til næste album, som påregnes løbende indspillet som den kunstneriske parathed byder og udgives formentlig i 2020.

Ståpladser
Kørestolspladser sælges som alm. billet.
Ledsagerordning - kontakt Sønderborghus på 88 72 42 36 inden billetkøb.
Varighed ca. 2 timer
Læs mere på www.sonderborghus.dk