x

90’er Fest - Feat. We Are the 90’s
Pavillonen Centersalen
D. 29.11.2019 Kl. 20:00

90’er festen med vokseværk

Oven på to forrygende succes-år, hvor den særdeles populær 90’er dansefest er kommet flyvende fra start, er vi nu klar til at skrue endnu en tand op for volumen.
2019 versionen af 90’er fest i Pavillonen bliver med større band – mere lys – mere dans - mere fest. Er I klar?

We Are The 90’s er klar til at fyre op under Grenaa
Der er tale om alle de store hits som alle kender og elsker. Med kostumer, hanekam og blåt hår bliver 90'erne genoplivet med stort show, masser af fest og entusiasme.
Der bliver tyggegummipop, eurodance, boybands og girlpower i stride strømme når hits fra bl.a. Aqua, Spice Girls, Vengaboys, Ace Of Base, 2 Unlimited, SASH!, Rednex, Backstreet Boys, DJ Bobo og Eiffel 65, bliver fremført at det toptændte og feststemte band.

I 1990'erne stod den på Buffalo-sko, refleksbukser, bøllehat og knæklys. We Are The 90’s tager dig med på en musikalsk rejse tilbage til de lækre, farverige, fjollede og utroligt festlige 90’ere. Bandet består af hele fem medlemmer som er alle utrolig dygtige, og som har stort fokus på at inddrage publikum og skabe en helt unik stemning.

Så! Find dit bedste 90’er outfit frem fra skabet, tag dine venner i hånden og tryk den af til en uforglemmelig aften!

Grupperabat
Denne aften er en oplagt mulighed for årets store julefrokost. En aften for jer der vil noget andet end sild og snaps – og godt kunne se jer selv fejre den kommende højtid med shots og højt humør. Så er I et firma eller en gruppe på min. 10 der køber billet samlet kan I opnå grupperabat. Menu + Show + afterparty: Normalpris 365,- Gruppepris 310,-

Spisning kl. 18.00
90’er menu med et tvist af jul
Vi disker op med kendte klassikere fra 90’erne - Men da det er julefrokosttid tilføjer vi et lille tvist af jul. Der er naturligvis både risalamande og mandelgave.

Afterparty:
Efter koncerten holder vi afterparty i Pavillonsalen. Her vil en DJ fyre op under dansegulvet med de helt store hits fra 90’erne. Så dans videre ind i natten med en 90’er drink i hånden – og god musik i ørene.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 170,- kr. / i døren 190,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk