x

Koncert: Væv
Engelsholm Slot
D. 04.12.2019 Kl. 19:30

Hvad sker der, når man sætter strøm på Dalarhästen? ”Væv” er et enestående mix af den traditionelle folkemusik OG den nyeste elektroniske musik. Rigsspillemanden Poul Lendal lægger den traditionelle musik i David Mondrups trygge elektroniske favn, og vupti: Ny musik opstår – samtidig med, at tilhørerne får den fineste fornemmelse af, hvad folkemusik er for en størrelse.

”Væv” er: Poul Lendal er dansk rigsspillemand fra 2014. Han har turneret med ”Lang Linken” og ”Harpens Kraft” over store dele af verden gennem snart 50 år. Han har undervist på musikkonservatoriet i Odense, hvor han var med til at starte landets førtste konservatorieuddannelse i folkemusik. Han spiller ved siden af ”Væv” i duo med Carl Erik Lundgaard og er dertil ofte gæst i gruppen ”Bragr”. Instrumenter: Violin, jødeharpe, seljefløjte, skeer m.v.

David Mondrup spiller med ”Mallebrok”, ”Akka Makka Mia” og ”Trio Gnist”. David er uddannet rytmisk musiker fra konservatoriet i Århus, og han er en af pionererne i landet, når det kommer til at kombinere de elektroniske værktøjer med traditionel folkemusik. David underviser i elektronisk musik på Engelsholm Højskole. Instrumenter: Laptop, indisk orgel, harmonika, melodica, flygel m.v.

Unummererede siddepladser

Engelsholm.dk