x

Rie Hagbard Kvartet M/gæstesolist Benjamin Koppel
MantziusLive
D. 10.11.2019 Kl. 15:00

Træd med ind i et hyggeligt, swingende og velklingende univers. Med vokalisten Rie Hagbard i front bydes der på velspillet jazz i den poppede ende med finurlige melodier og stærke danske tekster om livets glæder og udfordringer. Sangene er personlige fortællinger sunget med Ries vanlige mellemdybe og sjælfulde klang, og gruppens tre musikere Anders Mortensen (piano), Jesper Thorn (bas) og Rasmus Lund (trommer) kombinerer på bedste vis de fine melodier med swingende jazz og guider lytterne gennem koncerten med forrygende vind i de musikalske sejl.

Som et ekstra scoop til denne novembersøndag har Rie Hagbard inviteret saxofonist Benjamin Koppel med som gæstesolist. Koppels markante musikalske overskud befinder sig lige godt i både jazz, soul, pop og klassiske sammenhænge, og det bliver en udsøgt fornøjelse at høre ham supplere Rie Hagbard Kvartets pop-jazzede univers.

Før koncerten er det muligt at nyde en Jazzlunch i Restaurant Mantzius kl. 13.00. Jazzlunch kan tilkøbes koncertbilletten til en samlet pris på 350 kr. + gebyr. Ved bestilling af Jazzlunch reserveres automatisk bord i restauranten.

Dørene åbner kl. 14. Koncertstart kl. 15. Unr. siddepladser.

Læs mere