x
Niels HP

Niels HP
MantziusLive
D. 22.11.2019 Kl. 20:00

Der er lagt op til den helt store soulaften, når Niels HP besøger Birkerød med et helt særligt sammensat og groovy orkester.

Niels HP bliver ofte nævnt som en af de bedste soulsangere, vi har herhjemme. Gennem sin tid som forsanger i det legendariske funkband Ridin’ Thumb og med sine to soloalbums "Promises of Rain" (2004) og "Bumpy Road" (2013) har han været medvirkende til at sætte en usandsynlig høj standard inden for sin genre.

Med dyb inspiration hentet hos bl.a. Stevie Wonder og Donny Hathaway, har Niels HP med sin rytmiske, legende vokal vundet mange hjerter ved hans koncerter i både ind- og udland.

Under sidste års Copenhagen Jazz Festival satte Niels HP pianisten Jacob Christoffersen, kontrabassisten Jesper Bodilsen og den svenske trommeslager Zoltan Csôrsz Jr. stævne i det københavnske MillFactory studie til en livestreamet koncert. Den oplevelse smagte af mere, og nu mødes de fire musikere igen over en gryde af Niels HP's groove-baserede musik. Når kvartetten i aftenens anledning bliver udvidet med den eminente guitarist Regin Fuhlendorf, er der lagt op til en legelysten aften med fem dybt originale musikere.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Læs mere