x

Rotation Q Med: Bette, Moody, Espichicoque
Tapperiet
D. 26.10.2019 Kl. 20:30

Rotation præsenteres af Tapperiets Musikbooking Crew og er et tilbagevendende koncertkoncept på Tapperiet, hvor nogle af de svedigste og friskeste up-coming danske bands giver koncert!
Hvert Rotation-arrangement byder på 3-4 livekoncerter og formålet med Rotation er at blive overrasket, opdage ny musik og få en fed aften med masser af forskellig livemusik på Tapperiet.

Programmet til Rotation den 26. oktober på Tapperiet byder på en spændende aften, med udelukkende kvindelige artister på plakaten:

Bette
Bette er en ny dansk sangerinde.
Hendes første nummer udkom i form af en studievideo på YouTube, der fik massive delinger og en anbefaling i Politiken. Selvom musikken altid har været en stor del af hendes liv, har hun ikke fortalt andre end sine nærmeste, når hun de seneste par år, har brugt sin tid i studiet på Nørrebro. At synge og skrive var noget hun gjorde for sig selv og at dele det med andre var næsten utænkeligt for hende for et par år siden. Men efter noget tid i studiet med rapper og producer Emil Kruse, udkom hendes første single ‘Forstår Dig Nok En Dag’ i begyndelsen af 2018. Siden har hun udgivet sommer-nummeret “Darling”, og hendes første musikvideo til samme sang, der blev optaget i en den nigerianske millionby Lagos, i samarbejde med adidas Originals, og instrueret og filmet af hendes venner Sara Frost og fotograf Polina Vinogradova.

Seneste skud på stammen er dobbeltsinglen "Væk/Ikke Længere", der udkom sidste efterår.

Moody
Moody er blevet spået til at inspirere en hel generation med hendes legefulde, interessante, og flirtende pop-univers. Og med hendes fjerde single oplever vi en drejning fra hendes tidligere singler. Den 24-årige pop-komet beskriver selv sangen som ”meget mere mig selv”.

Moodys forhold til musikken har været hendes terapi i hendes eget psykiske puslespil som homoseksuel og det bliver afspejlet i ”Gotta Get Up”. Hun er ikke alene om at bruge musik som sin medicin, og hendes sangtekster er relaterbare for os alle – måske specielt for dem, der kan have svært ved at finde sin plads i samfundets rammer. “Gotta Get Up” fik op mod 50.000 streams på én uge, og er addet til P3.

DR3 har fulgt Moody og lavet en dokumentar, der inviterer indenfor i de indre konflikter og tegner et helt billede af den unge sangerinde. Den kan findes her: https://www.dr.dk/tv/se/moody/moody-2/moody-1-2

Moody fik sit gennembrud, da hun i foråret 2017 sendte sine sange ind til P3s Karrierekanonen. Og i august samme år vandt hun den prestigefulde musikkonkurrence. Siden sejren har hun fået en pladekontrakt hos Universal Music og “Gotta Get Up” er hendes nyeste udspil.

Espichicoque
Halvt cubanske, halvt danske Emilie Espichicoque [E·SPI·TJI·KÓ-KÆ] har rødderne dybt forankret i det århusianske musikliv og skriver autentiske R’n’B-sange med en soulet bund og en snert af hiphop. Det er så ægte, som det kan blive og Espichicoque både synger og styrer trommerne så overlegent, at hun allerede fra første beat har publikum i sin hule hånd.

Det er ikke nogen hemmelighed, at musikbranchen længe er blevet beskyldt for at være for lidt præget af det feminine køn, men det råder Espichicoque bod på, når hun spille live. Her medbringer hun sit band som består af intet mindre end syv andre top kompetente kvinder. Det er sikkert at Espichicoque er kommet for at blive!

På Spot Festival i 2017 fik Espichicoque stor opmærksomhed og Gaffa kvitterede med 4 stjerner og skrev: “Den nye soul- og R&B mama har meldt sin ankomst… Sangerinden Espichicoque slår, uden at tænke over det, en klo i publikum som bliver fastholdt og tryllebundet. Der er ingen backtracks, laptops eller autotune at finde på scenen og det giver et helt forfriskende pust, midt i en tid, hvor udefrakommende hjælpemidler er på sit højeste. Tonen er cool R&B og soul, som bliver udtrykt gennem velklingende sange, herunder en rørende og personlig ballade.”.

Ståpladser
Dørene åbner kl. 20:00

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu