x

Intimkoncert Med Marie Carmen Koppel
Jerlev Kulturhus
D. 20.09.2019 Kl. 20:00

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Hendes store stemme, intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau har placeret hende som Danmarks soul dronning.
Sideløbende med Maries turné er albummet 'Honestly' udkommet den 11/7 2017. På dette album vender Marie Carmen Koppel tilbage til nogle af sine vigtigste musikalske rødder. Sange, hvoraf nogle har fulgt hende igennem mere end 15 år, og som ligger perfekt for hendes store stemme. Indspilningen har været efterspurgt blandt hendes store fanskare i årevis. Så dette album indeholder covers af bl.a. Bob Marley, Paul Simon og Whitney Houston ud over Maries egen sange, der omhandler kærlighed, sorg og smerte men også glæde og melankoli. Lyt til hendes 1. single 'Goodbye' (teaser).
Ivan Rod, GAFFA, skiver bl.a. om den seneste udgivelse: ”Marie Carmen Koppel er efter min mening en af Danmarks bedste sangerinder. Hun har en stemme og besidder en musikalitet, som er af international kaliber…."
Marie Carmen Koppel er kendt for sin live performance med sin store indlevelse og tekniske formåen, der får de små nakkehår til at rejse sig. Hun har altid været garant for kvalitet, stor integritet og en stemmepragt i topklasse. Og publikum bliver præsenteret for både soul, reggae, gospel og R&B i et perfekt sangvalg.
Live bliver Marie Carmen Koppel bakket op af et eminent hold musikere: Hendes faste pianist gennem 25 år Steen Rasmussen på keyboards, Dan Rasmussen på bas og Marco Diallo (Wafande m.fl.) på trommer.
Ved udvalgte koncerter har Marie Carmen sin far, Anders Koppel, med på sit legendariske på Hammond Orgel.

Praktiske forhold:
Dørene åbnes kl. 19.00

Billetter:
Der skal være mulighed for at købe to typer billetter:
Kun intimkoncert: kr. 230,-
Intimkoncert inklusive tapastallerken fra Jerlev Kro: 355,-

Unummererede siddepladser