x

Red Bull Study Starter
Halvandet
D. 12.09.2019 Kl. 16:00

RED BULL STUDY STARTER FEAT.
NONSENS, EMIL STABIL, EMIL LANGE, FOOL OG EA KAYA!


Red Bull Study Starter er Københavns nye studiestartsfest, der inviterer de nye studerende på tværs af fakulteterne til at sætte et stort, fedt og farverigt punktum på rus-forløbet. Den står på skum, konfetti og billige drinks når de festligste artister indenfor pop, urban og EDM fyrer op for de studerende. Eftermiddagen står på en række aktiviteter og konkurrencer for de studerende – såsom rodeoridning, strandfodbold, bordtennis og comedy inden musikken tager over om aftenen på to scener efterfulgt af en omgang Silent Disco under den åbne nattehimmel. What’s not to like!

PROGRAM

Strandscene // 16-22
Fool
Ea Kaya
Red Bull DJ

Clubscene // 22-02
Nonsens
Emil Stabil
Emil Lange
Red Bull DJ

Silent Disco // 22-02
300 høretelefoner, 0 højtalere, 1 fest!

Aktiviteter og konkurrencer // 16-20
Strandfodbold, Bordtennis, Bordfodbold, badning m.fl.
Mere info offentliggøres løbende her på siden og i Facebook-eventen.

PRAKTISK INFORMATION

Billetsalg/-priser
Billetter kan købes på www.ticketmaster.dk til 100 Kr. + gebyr i forsalg og til 150 Kr. i døren til eventen (vi modtager kort og MobilePay – ej kontanter). Gyldigt studiekort fra en videregående uddannelse samt billed-id er påkrævet og skal fremvises i døren sammen med billetten. Har du endnu ikke modtaget dit studiekort, kan du også fremvise dit optagelsesbrev sammen med billed-id.

Videresalg af billetter er ikke tilladt. Navnet på billetten skal stemme overens med navn på studiekort/billed-id. Har du købt flere billetter i samme navn, skal alle gæster ankomme samtidig med køber.

Red Bull forbeholder sig retten til at afvise gæster uden gyldigt studiekort/billed-id og billetter vil I så fald ikke blive refunderet. Er du i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til at købe billet, så kontakt os i Facebook eventen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt :)

Barmenu/-priser
Vi ved selvfølgelig godt at SU-budgettet skal række til mange ting – især i den travle studiestart med både rustur, fredagsbar, byture – og en enkelt bog eller to skal der jo også være råd til. Derfor har vi gjort alt for at kunne tilbyde priser, som du kender fra din fredagsbar!

Red Bull & Vodka 25 Kr. // 5 stk. for 100 Kr.
Tropical RumBull 25 Kr. // 5 stk. for 100 Kr.
Simply Cola & Rom 25 Kr. // 5 stk. for 100 Kr.
Jägerbombs 15 Kr. // 6 stk. for 80 Kr.
Øl 15 Kr.
Red Bull 15 Kr.
Simply Cola 15 Kr.
Vand 10 Kr.

Food trucks
Når sulten trænger sig på, så fortvivl ej selvom Halvandet er langt ude :) Vi har tre lækre food trucks lignet op, som er klar til at servicere dig fra start til slut! Navn, køkken, menu og priser af de forskellige food trucks offentliggøres på et senere tidspunkt her på siden samt i Facebook-eventen.

Garderobe
Det er muligt at opbevare jakker og/eller takser i vores bemandede garderobe. Prisen er 20kr per indleveret stykke tøj/taske. Brug af garderoben er på eget ansvar.

Betaling til eventen
Til eventen vil det kun være muligt at betale med kort el. MobilePay – ej kontanter. Det gælder billetsalg i døren, garderobe såvel som barer samt food trucks.

Sted & Transport
Red Bull Study Starter afholdes på Halvandet, Refshalevej 325, 1432 København K.

Vi tilbyder en række transportmuligheder som er inkluderet i billetten. Derudover er der offentlig transport med bus og havnebussen. Du kan læse mere om de forskellige muligheder forneden.

Partybussen (kun for gæster som har købt billet i forsalg)
Når du vælger Partybussen, så starter festen allerede på Christianshavns St., hvorfra der er direkte afgang til Halvandet. Partybussen kører ca. hver halve time og har plads til 80 personer efter først-til-mølle-princippet. Du skal fremvise din billet, når du stiger ombord på bussen. Vi offentliggør en køreplan her på siden og Facebook op til eventen.

Havefærgen Ohoi (kun for gæster som har købt billet i forsalg)
Når du vælger færgen fra Nyhavn, så er der ingen røde lyskryds mellem dig og Halvandet – båden lægger nemlig til midt i festen. Havnefærgen sejler ca. hver halve time og har plads til 120 personer efter først-til-mølle-princippet. Du skal fremvise din billet, når du stiger ombord på båden. Vi offentliggør en sejlplan her på siden og Facebook op til eventen.
NB! Af sikkerhedsmæssige årsager må passagerer ikke være synligt beruset. Kaptajnen forbeholder sig retten til at afvise passagerer, hvis det vurderes, at de er til fare for sikkerheden ombord.

Tour De Halvandet - Cykelturen
Hvis du vil være uafhængig og har nogle kilometer i benene, så du kan du deltage i vores fælles cykeltur fra Nyhavn via cykelbroen ud til Halvandet (ca. 4KM, 15-20 min.). Red Bull Soundbike sætter tempoet med nogle lækre rytmer fra de store højtalere – og så kender du vejen, når det er tid til at vende snuden hjemad. Vi offentliggør ruten og mødetid her på siden og Facebook op til eventen.

Offentlig transport
Buslinje 9A kører fra bl. a. Hovedbanegården og Christianshavn St. til Refshaleøen og retur hele dagen og natten (dog færre afgange om natten). Havnebussens linje 991 og 992 sejler ligeledes til/fra Refshaleøen ikke langt fra Halvandet.

Brug rejseplanen.dk for at planlægge din rejse. Fra stoppestedet på Refshalevej er der ca. 10 min. (1 KM) på gåben til Halvandet. Vi deler et kort over ruten her på siden og på Facebook op til eventen.

Særlige bestemmelser
Red Bull foretager audio, visuelle og audiovisuelle optagelser (lyd, foto og video) under hele arrangementet. Ved køb af billet og deltagelse i arrangementet giver køber/gæsten tilladelse til at:

Red Bull må anvende køber/gæstens navn, billede, video, stemme og medvirkende til ethvert formål – både kommercielt og non-kommercielt – på tværs af alle medier i hele verden uden tidsbegrænsning. Herfra undtaget er above-the-line marketing