x

Lyset Over Skagen
Kulturcenter Limfjord
D. 17.09.2019 Kl. 20:00

Skagensmaler-musicalen LYSET OVER SKAGEN er den største originale og rent danske musical, der har premiere udenfor København.

I dagspressen regner det med både fem og seks-stjernede anmeldelser ved premieren i 2007, og Ekstra Bladet kaldte kort og godt forestillingen ”en genistreg”.

Jyllands Posten udråbte ”Lyset over Skagen” til at være ”den bedste, nye danske musical i mange, mange år”.

Og derfor er der meget at glæde sig til i denne sommerdrøm af en musical, som vil turnere Danmark rundt i 2019. De intense skuespilscener med de store kunstnerbohemer, de store ensemblenumre, det smukke lys og de iørefaldende sange, vil kræse lystent for dine øjne og ører.

Og spektakulært bliver det også, når stærke scener med nogle af vore bedste musicalstjerner udspiller sig i mesterinstruktøren, Daniel Bohrs, livgivende iscenesættelse.

Alt sammen lagt i en scenografisk ramme og lysdesign af international klasse, skabt af ”lysmesteren” Jesper Kongshaug.

?I en folklore-agtig ramme følger vi fisker- og kunstnerlivet på ”toppen af Danmark” ved forrige århundredeskifte. Her lever kunstnerne i både medvind og strid blæst og centralt står ægteparret Marie og P.S.Krøyer, hvis vanskelige gemytter sørger for det dramatiske drive.

Et trekantdrama udspiller sig, da Marie forelsker sig i en svensk komponist, Hugo Alfven. P.S. Krøyer tager kampen op og inviterer kontroversielt komponisten til at bo hjemme hos Krøyers.

Medvirkende: Tomas Ambt Kofod, Joachim Knop, Silke Biranell, Jesper Lundgaard, Nicoline Siff Møller, Anders Teigen og som særlig gæst: Anders Bircow.

Num. siddepladser
Kørestolspladser sælges via Kulturcenter Limfjord på tlf. 7070 1464

Evt. rest billetter sælges v/indgangen

læs mere her.