x

Anne Linnet Julekoncert - EKSTRAKONCERT - UDSOLGT
Køge Kirke
D. 30.11.2019 Kl. 17:00

*Grundet den store efterspørgsel på Anne Linnets julekoncert i Køge Kirke, arrangeres denne ekstrakoncert samme lørdag kl. 17:00*
En af Danmarks mest betydningsfulde og initiativrige musikere tager på turné i kirker landet over. Med sig bringer hun julestemning og et stort bagkatalog, der spreder sig over fem årtier.
Den 30. november arrangerer Tapperiet og Køge Kirke denne ekstra julekoncert med Anne Linnet i Køge Kirke!
Siden 1970'erne har Anne Linnet været en del af den danske musikscene. Et bagkatalog med adskillige soloalbums samt skaber af diverse bands, har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige og åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer.
Til jul kan publikum nu glæde sig til en lang række julekoncerter hvor Anne Linnet tager publikum i hånden ind i kirkens rum. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af egne sange. Hun vil blandt andet synge klassikere som "Tusind Stykker", "Smuk Og Dejlig" og "Barndommens Gade" samt sange fra sit julealbum, blandt andet "Hvid Jul" og "Stjerne Over Betlehem".
Anne Linnet nyder at spille i kirker, først og fremmest på grund af den gode akustik, men i høj grad også på grund af stemningen. "Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum kan jeg godt lide at optræde i." fortæller Anne Linnet.
I det hele taget mener Anne Linnet, at det er fantastisk, at kirkens rum bliver benyttet mere og mere. "Det er det allerstærkeste kort folkekirken har på hånden, at kirken altid er åben for alle. Som i alle. Man er velkommen, uanset hvad man tror på, hvordan man gør det og hvorfor. Jeg oplever ikke kristendommen som fordomsfuld og missionerende, tværtimod synes jeg, at kirken har et enestående tilbud om et åbent fællesskab" siger hun. Til julen 2019 kan Anne Linnet opleves til 21 julekoncerter landet over.
www.annelinnet.dk
Julekoncerten med Anne Linnet i Køge Kirke, er del af samarbejdet mellem ungdomskulturhuset og spillestedet Tapperiet og Køge Kirke.
Der henvises til at koncerten afholdes med unummererede siddepladser til publikum og det anbefales derfor at komme i god tid.

Dørene åbner kl. 16
Unummererede siddepladser

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu