x
Danseorkestret

Danseorkestret
Fuglsøcentret
D. 10.01.2020 Kl. 20:00

Danseorkestret tager på 35 års jubilæumstur i starten af januar 2020

Musikken er stadig en blanding af soul, latin og pop.

Jacob Andersen, Rasmus Kærså og Jørgen Klubien, sender et stilsikkert ”Danseorkestret Live på tur” i 2020 med alle de sange, man gennem mange år har elsket dem for.



Danseorkestrets hits år efter år

Danseorkestret har haft held med at skrive sange, som har opnået en plads i dansk popmusik-historie, og flere af sangene på de senere albums, har været radio hits, her er en række af de største

”Bamboozled” – ”Du & Mig” – ”Palo Alto”

”Sidste skrig” – ”Engel”

”Jagten på den store kærlighed” – ”Vi ses igen”

”Det flyvende tæppe” – ”Jeg prøver igen”

”Kom tilbage nu” – ”Regndans” – ”Satellit” – ”Disco dørmand”



Festen fortsætter og bevarer deres plads iblandt ”Toppen af poppen” på den danske musikscene.

Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, trommeslager/perc Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså.

Derudover medvirker også guitaristen Hannibal Gustafsson og pianisten Steen Rasmussen

Danseorkestret begyndte deres karriere i 1984 med sangen ”Regndans”, som vandt ”Årets John” på Musikcaféen i København. Debutpladen “Danseorkestret” udkom året efter og indeholdt udover ”Regndans” også numrene ”Disco dørmand”, ”Satellit” og ”Kom Tilbage Nu”, og ved Rock Prisen i 1985 blev Danseorkestret kåret til ”Årets Nye Navn”.



Diskografi:

”Over byen under himlen” (2009)

”Spred Vingerne Ud” (2000)

”De Største Hits” (1996)

”Den Store Kærlighed” (1994)

”Det Flyvende Tæppe” (1990)

”Long Distance” (1987)

”Danseorkestret” (1985)

Dørene åbnes kl. 19.30.