x
Peter Abrahamsen and His Country Gumbo

Peter Abrahamsen and His Country Gumbo
Silkeborg Viseverseklub
D. 25.10.2019 Kl. 20:00

En kraftig krydret, god og stærk servering leverer Peter Abrahamsen and his Country Gumbo, når de griber instrumenterne og spiller op til fodtappende og medrivende country rock. Repertoiret byder på sange fra countrysangbogen, fra Peter Abrahamsens eget danske, klassiske sangrepertorie og udgør både en tur ned ad Memory Lane og et møde med nye kompositioner.
Peter Abrahamsen står i spidsen for de i alt fire mand, der i 2014 har spillet sammen i ti år. Peter Abrahamsen står for vokal, rytmeguitar og diverse rasleintrumenter. Ole Bendix håndterer såvel elguitar som steelguitar, mens Bo Liengård søger for rytmen i bassen og Kristian Lassen garnerer med trommer og percussion.
Det er glad musik, som kan få benene til at røre sig og sang- og lattermuskler til at løsne sig.
Og forresten – en Gumbo er en af de klassiske retter i Cajun køkkenet – en mørk suppe fremstillet på udsøgte råvarer, langtidskogt og krydret stærkt. Det kan man også sige om Peters Country Gumbo.
Orkestret består af:
PETER ABRAHAMSEN : Sang og guitar, Orkesterets hovedperson og stifter har en lang karriere bag sig indenfor musikbranchen som både sanger, sanger-skriver, pladeproducer og igangsætter. Har en stor interesse og viden om countrymusik og cajunkulturen og har en sideløbende solid solistkarriere, hvor han for tiden fokuserer på de mere tænksomme sange og salmer, som vore danske digtere Aarestrup, Grundtvig og Ingemann rummer. I mange år har Peter desuden været et kendt navn på den politiske scene med blandt andet Carl Scharnberg sange.
OLE BENDIX: Guitar, pedal steel guitar, dobro. Ole Bendix har spillet i en lang række country sammenhæng og er kendt på mange intime spillesteder, hvor han kommer med sit eget Bendix Band.
BO LIENGAARD: Bas, ukulele. Spiller også med Barflies og Bendix Band, tidligere med Erik Grip.
KRISTIAN LASSEN: Trommer. Spiller ligeledes med i Bendix Band, og optræder desuden med Tamra Rosanes og Ester Brohus.


Dørene åbnes kl. 19.00
Unummererede siddepladser.
læs mere: her