x
BENJAMIN INGROSSO

BENJAMIN INGROSSO
Train
D. 08.11.2019 Kl. 21:00

Benjamin Ingrosso; 21-årige kunstner og sangskriver fra Stockholm, har været omgivet af musik hele sit liv. Ingrosso begyndte at skrive sange i en ung alder, og har udviklet sig til en af Sveriges mest spændende nye kunstnere.

Efter at have repræsenteret Sverige i Eurovision, med sin egen sang “Dance You Off” og den øjeblikkelige succes efter hans roste optræden i det populære tv-show, har Benjamin Ingrosso også udgivet sit debutalbum “Identification”.
Udover at vinde den bemærkelsesværdige svenske Rockbjörnen pris for “Best Live Male Artist”, er hans album blevet godt modtaget af flere musikjournalister: “En udgivelse på højde med Aviciis og Zara Larssons debutalbums”. “Identification” er et bedste svenske pop albumdebuter i 2010'erne” skrev pressen bl.a.
Albummet gik straks ind som nr. 1 i Sverige, og med dybe tekster om alt fra kærlighed til lidenskab, forræderi og forvirring, demonstrerer Benjamin hans musikalske overlegenhed med inspiration fra 70er soul, moderne pop og fra klassiske film.
Nyeste single er “Costa Rica” og et helt album forventes til efteråret.

Med over 82 millioner streams er Benjamin Ingrosso et af de mest spændende navne på den svenske musikscene i dag og med sit store talent for tekster og melodier og hans tilstedeværelse på scenen - er dette kun begyndelsen for unge Benjamin Ingrosso.

Dørene åbner en time før

Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises i døren.
OBS: Begrænset antal.

Se mere på www.train.dk