x

TØRFISK
Silkeborg Viseverseklub
D. 22.11.2019 Kl. 20:00

De Thybo-Irske folkefisk som slet ikke er så tørre endda synger, spiller og underholder med en typisk vestjysk charme og humor, som slet ikke er til at stå for - TØRFISK-drengene er dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side - de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer. Skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører fin sans for tilværelsens sjove sider.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for - og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK-drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med de¬res helt stærke side: de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.
TØRFISK’s skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og udadvendt optræden er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed er TØRFISK i en nøddeskal.
Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 19 CD’er og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede med TØRFISK i 1981.

Trods (eller på grund af) de 38 år på bagen, er TØRFISK:
• Anker Hviid (201061): bouzouki, fløjte, harmonika, sang, 4 børn, 1 kone og 2 kolde fodboldben.
• Bent Kirk (241258): bas, sang, 4 børn (mindst), 1 kone og 1 gammel biograf.
• Egon Kirk (100462): adskillige banjoer (alt for mange), mandolin, sang, 3 børn, 1 kone, en lille Renault og en stor Folkevogn.
Bent Bro (010961): guitar, sang, 3 børn, 1 kone (endnu) og 1 brugt føntørrer.


Dørene åbnes kl. 19.00
Unummererede siddepladser.
læs mere: her