x
Alphabeat - Udsolgt!

Alphabeat - Udsolgt!
Kulturhuset Viften
D. 15.02.2020 Kl. 20:00

COMEBACK-SUCESSEN ALPHABEAT KLAR MED DANMARKSTURNÉ

10 koncerter fordelt på 10 spillesteder, 10 fredag og lørdag aftener i træk. Det er opskriften, når den danske hitmaskine Alphabeat tager deres anmelderroste livefest og kommende fjerde album landet rundt i starten af 2020.

Der er hverken dømt lillefredag- eller søndagsstemning, når comebackhitmagerne i Alphabeat tager på spillestedsturné i det nye år og - helt bevidst - udelukkende giver koncert fredag og lørdag aften.

’Man fester sgu bedst igennem, når man har fri dagen efter’, fortæller bandet med et smil. Og Alphabeat, ført an af sangerne Stine Bramsen og Anders SG, er helt klar på at skrue op for festen, når de vender tilbage til rødderne på landets spillesteder:

’Det er her vores venskab opstod, da vi startede, og det er lige her magien og de vildeste øjeblikke opstår – når vi spiller live i øjenhøjde med publikum. Det bliver intimt, men eksplosivt, det lover vi. Og der skal shakes nogle moves og tamburiner og synges, til vi hverken har mere stemme eller flere hits tilbage.’

Med udgivelsen af ’Shadows’ – comebacksinglen fra marts måned i år - tilføjede Alphabeat med deres første udspil i seks år endnu et hit til sætlisten. ’Shadows’ er nemlig årets hidtil største danske radiohit og tilmed Alphabeats 10. Top 20 single. I sidste uge blev ’Shadows’ fulgt op af ’I Don’t Know What’s Cool Anymore’, som allerede er blevet taget godt imod og som er endnu et energisk singleudspil fra bandets kommende fjerde album.

Denne sommer cementerede Alphabeat deres plads blandt de største popnavne på den danske livescene foran op imod 200.000 mennesker på Grøn Koncert. Her var det ikke kun danskerne, som klappede i takt, da de mange hits blev bragt til live med stor overbevisning og spilleglæde – også anmelderne havde hænderne over hovedet:

’…noget nær perfekt popfest, hvor publikum gav sig fuldt ud. Præcis som bandet!’ Fyens Stiftstidende, * * * * *

’Alphabeat er solidt tilbage (…) og er mindst lige så relevante nu som for ti år siden, i al deres insisteren på fortsat at spille pop på instrumenter.’ GAFFA, * * * *

’Selvom seks års pause får de fleste ud af træning, så var Alphabeat i absolut topform!’ Poplish.dk, 100%

Nu kan flere publikum se frem til at opleve det energiske popband live, når de indtager 10 danske spillesteder i marts 2020.

Billetsalget starter torsdag d. 5/9 kl. 10.
Sign op for presale her: www.alphabeat.lnk.to/news

Live 2020
31/01 Aalborg, Skråen
01/02 Herning, Fermaten
07/02 Roskilde, Gimle
08/02 Køge, Tapperiet
14/02 Holbæk, Elværket
15/02 Rødovre, Viften
21/02 Vejle, Bygningen
22/02 Odense, Posten
28/02 Silkeborg, Kedelhuset
29/02 Kolding, Godset


Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!