x
Cæcilie Norby - European Sisters in Jazz

Cæcilie Norby - European Sisters in Jazz
MantziusLive
D. 01.02.2020 Kl. 20:00

Cæcilie Norbys "European Sisters In Jazz".

Cæcilie Norby er ikke bare blandt eliten af Skandinaviens jazzsangerinder, men også en toneangivende og anmelderrost kunstner på hele den europæiske jazzscene. I 2019 indtog Norby desuden en urokkelig plads i den brede danske befolknings musikhjerter med hendes fantastiske og originale fortolkninger af andres sange i ”Toppen af Poppen” på TV2.

Nordby har udsendt en stribe udgivelser på legendariske, prestigefyldte pladeselskaber som Blue Note og ACT. Hun har gang på gang præsenteret fantastisk og alsidig vokalmusik - og det seneste spændende inter-europæiske projekt er et drømmehold af toneangivende kvindelige instrumentalister, som sammen sætter fokus på jazzens kvindelige urkraft og store stemmer. Repertoiret består af numre af de seneste årtiers mest fremtrædende melodikere som Nina Simone, Joni Mitchell, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln, Carol King samt helt nyt materiale, der emmer af varme, sensualitet, humor, visdom og melankoli og musikalsk historiefortælling.

Line-up:
Cæcilie Norby (DK): vokal
Anke Helfrich (DE): piano
Lisa-Rebecca Wulff (DE): bas
Benita Hastrup (DK): trommer
Nicole Johänntgen (CH): saxofon

Før koncerten er det muligt at nyde en Jazzdinner i Restaurant Mantzius kl. 18. Jazzdinner kan tilkøbes koncertbilletten til en samlet pris på 460 kr. + gebyr. Ved bestilling af Jazzdinner reserveres automatisk bord i restauranten.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Læs mere.