x
Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl
Tinghallen, Viborg
D. 09.05.2020 Kl. 20:00

Den svenske superstjerne Lisa Ekdahl gæster Tinghallen Viborg, når hun drager ud på sin kommende tourné i maj 2020.

Offentliggørelsen af koncerter, stand up og musicals falder som perler på en snor i denne tid – og nu er Tinghallen klar med endnu et navn. Denne gang en international superstjerne.

- Jeg er virkelig stolt over, at det er lykkes at få Lisa Ekdahl til Viborg. Hun har en fantastisk stemme, og nogle fantastiske sange, som passer perfekt ind i de nye rammer, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Med udvidelsen af Tinghallen bliver koncertsalen én af de absolut største i Danmark målt på kapaciteten, og det giver en række særlige muligheder for at tiltrække internationale artister til Viborg.

-Med plads til 2.167 siddende publikummer, bliver den nye koncertsal én af de største i Danmark, og derfor vil vi også arbejde målrettet på at trække internationale artister til Viborg, fortæller Claus Donslund.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af en stærk sangtradition, jazz og bossanova har hun indtaget scener verden over. Hun har gennem de seneste 25 år både leveret nationale og internationale hits – mest kendt er nok hitsinglen ”Vem Vet”.

-Lisa Ekdahl er især kendt for sin bløde stemme, stærke tekster og særlige skandinaviske skrøbelighed – så det bliver en stemningsfyldt aften i den nye sal, fortæller Claus Donslund.

Det nye musikhus i Viborg står færdigt i starten af maj 2020 – men allerede nu arbejdes der intensivt på kulturprogrammet 2-3 år frem i tiden.

-Vi har allerede nu en række andre internationale koncerter og shows i kikkerten – og vi lover at der bliver noget for enhver smag, slutter Claus Donslund.

Num. siddepladser
Gebyr kr. 30,-

Læs mere