x
Michelle Birkballe Og Nalle

Michelle Birkballe Og Nalle
Teaterbygningen
D. 28.02.2020 Kl. 20:00

MICHELLE BIRKBALLE & BAND med special guest ROCK NALLE

Det var meningen, at denne turné med 14 koncerter rundt i hele landet skulle være en engangsforestilling, men nogle gange er ting så sjove og responsen så fed,
at man bliver nødt til at gentage det.

I 2020 bliver der planlagt ganske få indendørskoncerter, men til gengæld en lang række festivaller, byfester og andre sommerkoncerter.

Derfor mødes to af landets absolut sejeste stemmer igen, når Michelle Birkballe inviterer Danmarks rock’n’roll konge Rock Nalle med på landevejen i 2020.

Det er 2 forskellige generationer der mødes, men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik - rock’n’roll, soul og blues.

Denne gang bliver det altså efter al sandsynlighed sidste gang, at man kan opleve 76 årige Rock Nalle med stort band - stemmen er på toppen, men kroppen er slidt efter et langt
og hårdt levet liv.

Som Michelle siger “dette er også en hyldest til Nalle - det har han sgu fortjent !! Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham igennem tiden og som virkelig mestrer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer! Det er once in a lifetime”.

Med sig til Køge har Michelle taget Jakob Baumgartner: guitar, Josef Baumgartner: piano, Ulrik Bust: sax, Jakob Skytte: bas og Eddi Jarl: trommer.

Meld dig ind i Musikforeningen Bygningen og få rabat på alle koncerter frem til 31. december 2020 og special tilbud kun til medlemmer på Billetten ”6 på opleveren”. Læs mere og meld dig ind via www.bygningen.dk

Unummererede siddepladser
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 7015 6565