x
Mads Vinding Duo Feat. Veronica Mortensen

Mads Vinding Duo Feat. Veronica Mortensen
Huset KBH., 1. sal
D. 15.10.2019 Kl. 20:00

Dørene åbner en halv time før
Unummererede siddepladser
Kom tidligt for at sikre dig en siddeplads
Resterende billetter i døren

Varighed: ca. 2,5 timer.

Salget stopper via Ticketmaster på dagen en halv time før show start.

Line up:
Veronica Mortensen (voc), Artur Tuznik (p), Mads Vinding (b)

NB! koncerten starter kl. 20.00


Veronica Mortensens varme og afslappede stil er højt elsket af både publikum og anmeldere. Hun har udgivet 5 albums i eget navn og skriver en stor del af musikken selv. Siden debutalbummet fra 2003 er det blevet til en lang række koncerter i både ind- og udland samt gæsteoptrædener i et utal af Big Bands.
Mads Vinding har arbejdet sammen med snart sagt alle dem, der måtte være værd at spille sammen med fra Herbie Hancock over Wayne Shorter til Tony Williams og Dexter Gordon. Han har siden sin debut i 1964 stået som et musikalsk fyrtårn, et pejlemærke for efterfølgende generationer.
Artur Tuznik er født i Polen og bosat i Danmark siden 2008. Han er meget aktiv som både bandleder og side man på den europæiske jazzscene og en af de mest lovende pianister og komponister af hans generation. Han har gjort sig bemærket på den danske jazzscene gennem samarbejde med nogle af landets vigtigste musikere som Alex Riel, Thomas Agergaard, Thomas Blachman, Lennart Ginman, Tomas Franck, Sinne Eeg og mange flere.