x
Åbningskoncert Med Rasmus Seebach, Burhan G Og Rasmus Bjerg

Åbningskoncert Med Rasmus Seebach, Burhan G Og Rasmus Bjerg
Royal Stage
D. 18.01.2020 Kl. 20:00

En popkonge, en følelseskonge og danskpoppens ukronede konge alias Rasmus Seebach, Burhan G og Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen, indvier Royal Stage i Hillerød lørdag 18. januar.
Den tredobbelte koncert bliver den første koncert i Nordsjællands nye samlingspunkt ROYAL STAGE og det bliver intet mindre end en fantastisk aften, en storslået lydoplevelse og en aften man ikke ønsker at gå glip af, når førerfeltet i dansk pop, rnb og danskpop går på den største scene i Nordsjælland.
Rasmus Bjerg starter aftenen og inviterer nye og gamle rullesten med til festen, der er en hyldest til John Mogensen - manden, musikken og historien. Flere end 400.000 publikummer oplevede Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker og siden har Rasmus Bjerg været på Danmarksturné og blevet kendt for sit show »JOHN«, der kombinerer livekoncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

Så følger Burhan G, følelseskongen. Guld- og platinplader er det blevet til for Burhan G med 7 album på c.v.’et. Seneste album er »Pas På Pigerne« fra 2016 er fulgt op med flere hitsingler, hvor han bl.a. har sunget duet med Node, Karl William og Frida Brygmann. De følelsesladede ballader og uptempo pophits sætter gang i begejstring og dansefødder. Personlige oplevelser og følelser er udgangspunktet – og følelserne kunne mærkes gennem TV-skærmen, da Burhan G i 2017 var med i TV 2’s program »Toppen af Poppen«.
Koncertaftenen rundes af med pop- og platinkongen Rasmus Seebach, der uden sammenligning er den største og bedst sælgende artist i dansk musik. Rasmus Seebach slog igennem i 2009 med imponerende 240.000 solgte eksemplarer – opfølgeren »Mer’ End Kærlighed« i 2011 solgte på den første uge 42.000 eksemplarer og det gør ham til den hurtigst sælgende kunstner i Danmark! Han har udgivet et nyt album hvert andet år og Rasmus Seebachs album har rundet et samlet salg på 800.000 eksemplarer, et af dem har rundet 10 gange platin, et andet 7 gange platin, »Før Vi Mødte dig« har foreløbig solgt 3 gange platin – og det er også blevet til 6 Danish Awards. Det bliver en perlerække af klassiske catchy Rasmus Seebach-sange, der på 10. år smukt bygger bro mellem nutidens elektroniske lyde og de store danske 80’er-hit. Rasmus Seebachs jubilæumsår indledes med den nye single »Lovesong« og han lover, at der er mere musik på vej til hitlisterne.

Unr. ståpladser
Evt restpladser sælges i indgangen.

www.frederiksborgcentret.dk