x

Henriette Engelhart – Solokoncert Med Backingkor
Musikhuzet Bornholm
D. 24.11.2019 Kl. 15:00

Den lokale sangerinde Henriette Engelhart spiller en koncert med sine egne numre, denne gang i helt transparente og intense versioner – med Henriette på sang og elpiano og et lækkert kvindebackingkor. Backingkoret er alle kvinder der har været til audition og er blevet optaget på sangforløbet Good Vibes 2019.

I 2011 lavede Henriette sit Good Vibes projekt med egne numre for første gang og fyldte Musikhuzet med band bestående af lokale professionelle musikere og 50 kvinder på kor.

Siden har sangene været brugt til kurser, workshops og teambuilding og i 2019 er tiden nu kommet til også at folde sangene ud som intimkoncerter.

I august fyldte Henriette Engelhart Gudhjem Kirke til akustisk natkirke-solokoncert.

Sommeren bød også på et nyt samarbejde med bassisten Terry Smiles fra London, som udover at spille en del sammen på Bornholm også lavede intimkoncert i København og flere koncerter er på vej.

Som noget helt nyt er Henriette Engelhart blevet optaget som musiker hos Low-Fi, som arrangerer intimkoncerter i hele landet.

Med koncerten i Musikhuzet ønsker Henriette at skabe en autentisk koncert, med masser af nærvær, liv og intensitet som giver plads og rum til at lytte til hjertets visdom.

Henriette er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2002 og efteruddannelsen Voiceembodiment i 2013, er udøvende musiker og har egen virksomhed som tilbyder teambuilding, kurser og undervisning i sit Sing Alive Studio midt i Gudhjem.

Døren åbner kl. 14:00.

Unummererede siddepladser.

Læs mere