x

Artigeardit
MantziusLive
D. 07.03.2020 Kl. 20:00

Den 22-årige rapkomet Artigeardit er en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene lige nu og annoncerer endelig nyt album og forårsturné.

Efter 2 udsolgte koncerter hvor han væltede Aarhus og København, er ungdomspoeten Artigeardit nu klar til at indtage hele Danmark. Dette sker ovenpå et år med udgivelser af 2 EP’er, et hav af hits, koncerter på toneangivende festivaler og nyheden et kommende album til næste år.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og spille mit nye kommende album for jer alle. De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt, end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde. Det bliver klart den mest personlig turné til dato,” udtaler Artigeardit om det kommende album og turné. Det tør derfor siges, at Artigeardit er ved at træde op i en helt ny liga.

Med et lyrisk, poetisk temperament inviterer Artigeardit dig med til alle faser af ungdomslivet – turen med offentligt transport, til festen, til morgenfesten og frem for alt: med helt ind i et ungt og forvirret sind.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Læs mere.