x

Prime Is Coming
Sønderborghus
D. 28.02.2020 Kl. 19:00

Den omrejsende metal fest til fordel for velgørenhed er tilbage på Sønderborghus for 3. år i træk med 8 bands på plakaten.
Sidste år gav Prime Collective 100.400 kr. til Ronald McDonald huset hvilket bragte velgørenhedsbeløbet op på +200.000 kr fordelt over 4 år. Line-up i år består udelukkende af Prime Collective bands, og tæller sværvægtere som MØL, Aphyxion og The Intebeing, der i år spiller ekstra lange headliner sets. Et evt. overskud gives i år til Sandholm Holm lejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcenter.

“Jeg har selv boet på et asylcenter i 4 år fra 1992 til 1996 da jeg flygtede til Danmark som flygtning. Vi boede fire mennesker på 12 kvdm hotelværelse i 4 år, i en utrolig svær situation. Jeg kender alt til situationen og hvor svært det er. De midler vi kan give til asylcentrene vil være fokuseret omkring børnene og deres trivsel. Pengene vil således gå til legetøj, og aktiviteter til glæde og gavn for børn der er flygtet den lange vej til Danmark” - Udtaler stifter og tidligere flygtningebarn Mirza Radonjica.

Prime Is Coming foregår denne gang over 4 shows henover februar måned.
Fredag d. 28/2 lander Prime is Coming på Sønderborghus med følgende navne: Cartographs, Quantum Solaris, South Haven, Møl, The Vision Ablaze, The Interbeing, Tainted Lady & Aphyxion.

Ståpladser
Kørestolspladser sælges som alm. billet.
Ledsagerordning - kontakt Sønderborghus på 88 72 42 36 inden billetkøb.

Varighed ca. 4 timer
Læs mere på www.sonderborghus.dk