x
Caroline Henderson - Julekoncert 2019 - EKSTRAKONCERT

Caroline Henderson - Julekoncert 2019 - EKSTRAKONCERT
Køge Kirke
D. 21.12.2019 Kl. 17:00

*Grundet den store efterspørgsel på Caroline Hendersons julekoncert i Køge Kirke, arrangeres denne ekstrakoncert lørdag den 21. december 2019 kl. 17:00*

I år er det 10 år siden Caroline havde en drøm om at genoplive sine barndomsminder fra dengang hendes familie var bosiddende i Paris. En veletableret familietradition var nemlig en koncert i den svenske kirke hver jul.

I 2010 blev fire udsolgte julekoncerter i Christians Kirke, København, startskuddet til en efterhånden cementeret tradition for rigtig mange danskere. For siden dengang er koncerterne år for år blevet udvidet til en større og mere omfattende turné fordelt over hele landet. I 2018 blev det til hele 44 julekoncerter i Danmark med over 17.000 solgte billetter!

Til en julekoncert med Caroline Henderson opstår der en helt særlig stemning af hjertevarme i kirkerummet. Publikum bliver fyldt op af den smukke musik, hvor både gamle klassikere og velkendte julesange er på repertoiret. Carolines varme vokal omfavner publikum, og danner rammen om de populære julekoncerter som igen i år kan opleves sammen med Carolines musikalske soulmates, pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren.

Caroline udtaler: ”Jeg oplever at vi alle har en lidt dybere forbindelse til os selv og vores følelser, når vi er i et kirkerum. Julekoncerterne er hjerternes fest, når musikken får frit spil i det unikke nærvær, som opstår mellem os på scenen og publikum. Det er koncerternes omdrejningspunkt. Jeg føler faktisk, at vi holder jul under hver eneste koncert”.

www.carolinehenderson.dk

Julekoncerten med Caroline Henderson i Køge Kirke, er del af samarbejdet mellem ungdomskulturhuset og spillestedet Tapperiet og Køge Kirke. Udgangspunktet for samarbejdet er, at Køge Kirke kan præsentere koncerttyper der normalt ikke lægges hus til, og at Tapperiet får mulighed for at arrangere koncertopsætninger i anderledes rammer.

Der henvises til at koncerten afholdes med unummererede siddepladser til publikum og det anbefales derfor at komme i god tid.

Dørene åbner kl. 16

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu