x
Sinne Eeg & Peter Sprague

Sinne Eeg & Peter Sprague
Svanekegaardens Teatersal
D. 11.02.2020 Kl. 19:30

En af Europas bedste jazzvokalister, danske Sinne Eeg, har inviteret den amerikanske superguitarist, Peter Sprague, til Europa. Vi tør godt love en koncert på internationalt topniveau. Med deres sublime, tekniske og musikalske færdigheder, kan nærmest alt lade sig gøre for den virtuose duo. Eeg og Sprague tager publikum med ind på deres unikke, musikalske legeplads, hvor der hverken er hegn, opsyn eller forbudt-skilte.

De to musikeres samarbejde begyndte i 2015 under et af Sinne Eeg´s ophold i USA. Siden har de optrådt sammen adskillige gange under Eeg´s tournéer over there, og i efteråret 2018 så man dem første gang optræde som en duo på en tourné i Danmark.

Peter Sprague
Peter Sprague har indspillet og tourneret med en række af jazzens største ikoner, bl.a. Chick Corea, Dianne Reeves, Sergio Mendes, Hubert Laws og David Benoit. Hans musikalske inspiration udspringer ikke af nogen bestemt musikalsk genre. Selv nævner han guitaristerne Pat Metheny og Jimi Hendrix som nogle af sine største helte, så det er vel ingen overraskelse at Peter Sprague har spillet alt fra pop og latin til klassisk og – selvfølgelig – jazz.

Sinne Eeg
Sinne Eeg er efterhånden kendt og respekteret i hele verden. Med hyppige tourneer og udgivelser i Danmark, USA, Frankrig, Kina og Japan har hun en stor og støt stigende fanskare. Hun høster flotte anmeldelser i f.eks. Downbeat Magazine og The Guardian og er blevet tildelt mange anerkendelser i både Danmark og i udlandet. F.eks. Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, Årets Udgivelse i Jazz Special, fire Danish Music Awards samt Dronning Ingrids Hæderslegat.

Unr. siddepladser

Dørene åbner 45 minutter før.

Kørestolsbillet er inkl. ledsager og købes igennem Ticketmaster på tlf nr. 70156565 eller via Svanekegaarden.

Læs mere