x
Silas Bjerregaard - FÅ BILLETTER

Silas Bjerregaard - FÅ BILLETTER
Skt. Lukas Kirke
D. 22.02.2020 Kl. 20:00

OBS! Koncerten afholdes i Skt. Lukas Kirke, Aarhus · Skt. Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

Silas Bjerregaard drager på Kirke Tour 2020

Tidligere forsanger i Turboweekend, Silas Bjerregaard, og også kendt fra Toppen Af Poppen, besøger 6 kirker i Danmark i februar og marts 2020.

Silas' karakterfulde og indfølende vokal var i mange år et medrivende fokuspunkt i Turboweekends energiske synth-univers, og i Toppen af Poppen formidlede han på mesterlig vis sange fra både Lis Sørensen, Annika Aakjær og Pernille Rosendahl, så hårene rejste sig i stuerne.

Som soloartist skriver Silas Bjerregaard på dansk, og til februar vil sættet bestå primært af egne sange og oversættelser af bl.a. Jaques Brel, men der vil også være plads til et cover eller to, bl.a. fra Toppen af Poppen.
Til at bakke stemmen op medtager Silas guitarist Lasse Boman og pianist Henrik Hamilton, som bl.a. har spillet sammen med Rasmus Walter, Shaka Loveless, Ginger Ninja, og William Blakes.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at spille i kirkernes andægtige rum, som i sig selv lægger op til eftertænksomhed, og er bygget til både at forstærke og rumme livets store følelser. Det bliver helt sikkert nogle meget specielle aftener, hvor musikken og ordene får lov til at udfolde sig på en helt anden måde end på et regulært spillested, og hvor der kan opstå et helt særligt nærvær."

Unr. siddepladser, begrænset udsyn kan forekomme.

Dørene åbner kl. 19:00

www.train.dk