x
Silas Bjerregaard

Silas Bjerregaard
Køge Kirke
D. 29.02.2020 Kl. 15:00

Tidligere forsanger i Turboweekend, Silas Bjerregaard, og også kendt fra Toppen Af Poppen, besøger 6 kirker i Danmark i februar og marts 2020.

Lørdag 29. februar giver Silas Bjerregaard koncert i Køge Kirke.

Silas' karakterfulde og indfølende vokal var i mange år et medrivende fokuspunkt i Turboweekends energiske synth-univers, og i Toppen af Poppen formidlede han på mesterlig vis sange fra både Lis Sørensen, Annika Aakjær og Pernille Rosendahl, så hårene rejste sig i stuerne.

Som soloartist skriver Silas Bjerregaard på dansk, og til februar vil sættet bestå primært af egne sange og oversættelser af bl.a. Jaques Brel, men der vil også være plads til et cover eller to, bl.a. fra Toppen af Poppen.

Til at bakke stemmen op medtager Silas guitarist Lasse Boman og pianist Henrik Hamilton, som bl.a. har spillet sammen med Rasmus Walter, Shaka Loveless, Ginger Ninja, og William Blakes.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at spille i kirkernes andægtige rum, som i sig selv lægger op til eftertænksomhed, og er bygget til både at forstærke og rumme livets store følelser. Det bliver helt sikkert nogle meget specielle aftener, hvor musikken og ordene får lov til at udfolde sig på en helt anden måde end på et regulært spillested, og hvor der kan opstå et helt særligt nærvær." – Silas Bjerregaard

Koncerten med Silas Bjerregaard i Køge Kirke, er del af samarbejdet mellem spillestedet Tapperiet og Køge Kirke.

Der henvises til at koncerten afholdes med unummererede siddepladser til publikum og det anbefales derfor at komme i god tid.

Dørene åbner kl. 14
Unummererede siddepladser.

Kørestolspladser og ledsagerpladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 7015 6565

Evt. resterende billetter kan købes i indgangen.

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu