x

ELIAS BOUSSNINA - FÅ BILLETTER
HeadQuarters
D. 06.03.2020 Kl. 20:00

Der er fart på det unge r&b-stjernefrø, Elias Boussnina, som efter en udsolgt koncert på VEGA og en travl sommer pa? flere af landets største festivaler, nu er højaktuel med frontløberen til sit debualbum, den nye single, ”Boys Don’t Cry”.

Karrieren tog fart da han udgav debutsinglen ”05:30” sidste år. Nummeret blev senere en del af debut-EP’en ”Shameboy”, som høstede roser fra både ind- og udland fra prominente medier som Complex, Soundvenue, Gaffa, Politiken, COLORS.

Få måneder efter havde Elias flere end en halv million afspilninger på Spotify og en koncert på Spot Festival med kollegaen Louis Samson.

Og det har ikke stået stille for det unge stjerneskud, som lige siden debutsinglen har udgivet det ene hit efter det andet, som tæller ”Lost Ones”, ”Candy”, ”Closer” og ”Summertime Blue”. Elias skriver melankolsk popmusik om alt fra hverdagens trivialiteter til livets store spørgsmål, og han pakker det ind i synth-baserede produktioner og en længselsfuld vokal. Denne kombination har banet vejen for hele fem sange i rotation på P3.

Nu er Elias Boussnina igen klar med et nyt udspil. Singlen ”Boys Don’t Cry” er første udspil fra hans kommende debutalbum, der kommer til foråret.

”Jeg har tit stået i situationer, hvor jeg ikke har kunne udtrykke, hvordan jeg har det. Det at græde har jeg ofte tolket som en svaghed – men vi græder alle. Det er godt at græde og vise følelser”, fortæller Elias og fortsætter: "Skabelsen af ”Boys Don’t Cry” har været min måde at udtrykke de utallige gange, jeg har forsøgt at skjule mine følelser.”

Det unge stjerneskud har markeret sig som en interessant og talentfuld stemme på den danske musikscene, og det kommer kun til at blive vildere i 2020!

Dørene åbner en time før

Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises i døren.
OBS: Begrænset antal.

Se mere på www.train.dk