x
Psyched Up Janis

Psyched Up Janis
Sønderborghus
D. 05.12.2019 Kl. 20:00

De første 70 solgte billetter inviteres til Artist Talk kl. 18.30 i Black Spot - de heldige bliver kontaktet af Sønderborghus.

Den 1 december 1989 stod Psyched Up Janis for første gang på scenen på Sønderborghus . Nu er de tilbage og fejrer netop deres 30års jubilæum i deres hjemby Sønderborg
Psyched Up Janis store indflydelse på den danske rock- og grunge-scene har været definerende for dansk musik, og det er med stor glæde at Sønderborghus åbner dørene til en eksklusiv fejring af bandets 30-årige karriere.I Psyched Up Janis-regi lykkedes det Sune Rose Wagner og Jakob Jørgensen at skabe en unik lyd og attitude gennem udtryksfuld støjrock. De skar tydelige riller i start 90'ernes rocklandskab, og blev musikalske stilikoner for en hel generation af 90’er-unge. Senere fortsatte Sune Rose Wagner sin karriere i The Raveonettes, og Jakob Jørgensen er skolelærer og far til fire børn. Glæd dig til en aften med et semi akustisk duo show med Sune Rose Wagner og Jakob Jørgensen og special guest Kajsa Vala .
Siddepladser
Kørestolspladser sælges som alm. billet
Ledsagerordning - kontakt Sønderborghus på 88 72 42 36 inden billetkøb.
Varighed ca. 2 timer
Læs mere på www.sonderborghus.dk