x

Nytårskoncerten I Ringkøbing 2020
ROFI-Centret
D. 11.01.2020 Kl. 15:00

Nytårskoncert med Susanne Elmark og Adam Simonsen
Susanne Elmark turnerer til de store teatre i Buenos Aries og Berlin, men til januar kommer en af Danmarks bedste sopraner til Ringkøbing.

Susanne Elmark er efterspurgt på alverdens operascener for sin formidable stemmepragt og sin fantastiske udstråling. Hun synger med imponerende kraft de store arier af Verdi og Puccini såvel som de smægtende melodier af valsekongen Strauss og Lehár – alt sammen noget, som kan opleves live ved Nytårskoncerten 2020 i Ringkøbing.

På scenen får hun selskab af skuespiller, radio/tv-vært og klarinettist Adam Simonsen.
Adam Simonsen har lavet mange programmer for DR P2 og P1 – bl.a. det populære ”P2 All Stars”.
Han har været dommer i flere omgange i DR Tv-programmet ”Spil for livet” samt været medvirkende i ”Den klassiske Musikquiz”. I 2015 var han vært ved den store P2 prisuddeling i DR´s Koncertsal. Adam vil med indlevelse, humor og masser af musikerfaring guide publikum gennem koncertens program.

Orkester MidtVest akkompagnerer og spiller desuden instrumentale stykker, alt sammen under kyndig ledelse af dirigent Ole Faurschou.

Glæd Jer til en festlig Nytårskoncert.

Det er 28. gang der afholdes Nytårskoncert i Ringkøbing. Koncerten arrangeres i et samarbejde mellem Rindum SU og Musikskolen Ringkøbing-Skjern.

Num. siddepladser