x

Forpremiere På Niels Hausgaard
Musikhuzet Bornholm
D. 08.01.2020 Kl. 19:30

Hele Danmarks Hausgaard drager på tour til januar med sit nye show 'Du ved, hvad jeg mener'.

I første omgang var Bornholm ikke med i planen, men det er nu heldigvis lykkedes at arrangere en forpremiere i Musikhuzet, inden Niels Hausgaard drager rundt i det øvrige med sit show.

Niels Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:

Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

Unr. siddepladser

Dørene åbner kl. 18:30

Læs mere