x

THE CADILLAC THREE
Pumpehuset, Lille Sal
D. 04.03.2020 Kl. 20:00

THE CADILLAC THREE: THE CADILLAC THREE PRESENTED BY COUNTRY FUZZ
SUPPORT: AUSTIN JENCKES

The Cadillac Three bringer deres country rock tilbage til Danmark.

Pumpehuset danner rammerne til en aften med ægte sydstatsrock, når The Cadillac Three tager turen fra Nashville til København.

The Cadillac Three leverer beskidt countryrock præcis som den skal skæres. De formår at skabe et perfekt blandingsforhold mellem Nashville-country, hård rock og støvet sydstatsstemning. Hør bare bandets store hit “The South” - en hyldest til Syden, hvis man skulle være i tvivl - hvor deres musikalske udtryk i den grad peaker. The Cadillac Three kalder selv deres musik for “country-fuzz”, og det er sådan set meget rammende for den måde, bandet bevæger sig legende let mellem countryballader og godt mudrede rocksange.

Siden The Cadillac Three opstod i 2011 har de sendt tre plader på gaden, hvoraf den seneste “Legacy” udkom i 2017. Bandet er de kendt for at levere højenergiske liveshows, der aldrig bliver for countrypolerede, men har masser af møgbeskidt kant. Dette var tydeligt, da de gav en medrivende koncert i Pumpehuset i 2018. Til marts 2020 er de klar til at gentage successen.

Billetpris: 170 kr. + gebyr

Praktisk info:
Ståpladser
Kørestolspladser købes som almindelig billet.
Evt. rest. billetter sælges i døren.
Dørene åbnes kl. 19.00

Læs mere www.livenation.dk