x

Peter Sommer
Dexter
D. 31.10.2009 Kl. 10:00

Morgenrock - Peter Sommer 

den 31.10.2009 kl. 10:00 

Nummererede borde 

Billetpris kr. 350,- inkl. brunch”I stedet for at lave vindspil og spille keglebillard med de mange priser for albummet TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE, har Peter Sommer og en halv håndfuld Tiggere valgt at skrue ned for røgen og op for dampen, lægge vejen forbi endnu uafsøgte kroge af kongeriget... - og spille lavt.

Spille sangene og synge teksterne nogenlunde som da de blev lavet hjemme i sofaen. Der venter en anderledes intens oplevelse af det tiljublede sangmateriale, der de seneste år, har hærget radiostationerne. Nyklassikere som hippiehymnen Tigger, hjemstavnskvadet 8660, blaffersangen Valby Bakke samt alle møgdyrene Hærværk, Sandhed Nr. 502, Vi Falder Først Den Dag Vi Kigger Ned og titelsangen fra indeværende album, vil blive gransket og afdækket påny af de effektive Tiggere og Peter Sommer i fortællerens rolle.”PS og Tiggerne:

Peter Sommer: Guitar, sang.

Søren Zahle: Guitar, kor.

Palle Hjorth: Klaver

Henrik Poulsen: BasNB: Peter Sommer har for albummet TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE modtaget 3 Danish Music Awards, 4 Steppeulve samt P3 PRISEN.

.

Lyt & kig her: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=27129131  Sted: 

Dexter, Vindegade 65, 5000 Odense C - www.dexter.dkArr.: Foreningen Morgenrock