x

The Grandfætters
Silkeborg Viseverseklub
D. 17.01.2020 Kl. 20:00

The Grandfætters

Med rødder til Tørfisk er der garanti for en munter aften med Thyborøn-folkemusik og morsomheder fra den yderste kant af Jylland. De er vældig populære, alle steder optræder i landet og de er specielt kendte for deres ligefremme og folkelige humor. En fra bandet kender du formentlig allerede, Anders Toft Bro, som er med i TV-Midt-Vest' s finurlige spørge program Fotovognen.

Anders’ farmor er søster til Allans morfar der er bror til Christians farmor der er søster til Kesses morfars kone. Sådan er historien. Den korte: Vi har samme oldeforældre. Og derfor hedder vi naturligvis ”The Grandfætters".

Bandet har spillet i godt og vel 10 år, og deraf er der kommet en masse forskellige selvskrevne sange, som rammer et bredt publikum. De tidspunkter hvor der ikke er musik, så sørger de unge fyre her, for at underholde publikum med historier og anekdoter fra livet i det vestjyske. Bandet består af fire unge fyre, Christian Toft Bro, Anders Toft Bro, Christian Stausholm Holm og Allan Toft Josephsen. Med The Grandfætters vil man med garanti få en underholdende oplevelse med masser af god musik, historier og en fantastisk stemning.


Dørene åbnes kl. 19.00
Unummererede siddepladser.
læs mere: her