x

Club Demonic
Beta
D. 31.01.2020 Kl. 20:30

"BETA og Heavymetal.dk præsenterer Club Demonic

2018 var et fantastisk år for dansk metal. Vi så udgivelser af høj kvalitet fra flere etablerede bands, men der kom i dén grad også lovende albums ud af undergrunden. Det tegner alt sammen et spændende billede af et 2019, som heller ikke kommer til at skorte på rock og metal fra de hjemlige kyster.

Det har vi taget konsekvensen af og samarbejdet fortsætter mellem et af Københavns bedste spillesteder, Danmarks ældste online magasin og Club Demonic.

Club Demonic giver bands en mulighed for at spille på en velrenommeret rockklub, under forhold med god lyd, velsmurt organisering, stærk promotion, samt et arrangement hvor de er garanteret et godt fremmøde.

Konceptet består i tre bands på en aften, der hver spiller mellem 30-40 minutter. Billetterne koster en flad 80’er og husets DJ sørger for jeres ører ikke keder sig mellem koncerterne. Rækkefølgen afgøres først ved arrangementets start, for at give alle bands muligheden for at blive set.

Med så mange interessante bands at vælge mellem, kan vi naturligvis ikke blot nøjes med en enkelt aften i undergrundens tegn. Vi disker op med tre events i efteråret, der alle har det tilfælles, at vi stiler efter en bred vifte af relevant og vedkommende rock og metal.

Vi ses på Beta!


Unr. ståpladser

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes 1/2 time før koncerten

www.amagerbio.dk


Der tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort.
Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 70156565.