x

The Final One 2020 – Caroline Wozniacki vs. Serena Williams
Royal Arena
D. 18.05.2020 Kl. 19:00

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

THE FINAL ONE 2020 – CAROLINE WOZNIACKI vs. SERENA WILLIAMS
Danmarks største sportsstjerne skal hyldes i en kamp mod legenden Serena Williams i Royal Arena mandag den 18. maj 2020.

Caroline Wozniacki har haft en fabelagtig karriere, som hun sætter punktum for i fantastiske omgivelser i Royal Arena den 18. maj 2020 – det bliver et brag af en hyldest.
Tennisstjernen har vundet 30 WTA singler, har ligget nummer 1 på verdensranglisten i 71 uger, vundet WTA sæsonfinalen 2017, deltaget ved tre Olympiske Lege og var i 2016 også fanebærer for Danmark, og sidst men ikke mindst har hun vundet en Grand Slam, Australien Open 2018.

Efter 15 år med professionel tennis og et utal af sejre er det tid for Caroline Wozniacki at sætte punktum for en fantastisk flot karriere. For at fejre Caroline Wozniacki, hendes karriere og den fantastiske person og vinder hun her, kommer ingen anden end hendes bedste veninde og tennislegende Serena Williams til København og stiller op til kamp for sidste gang mellem de to. De to tennis-darlings har spillet mange interessante og seværdige kampe gennem tiden og denne kamp vil blive fejret med stil. Det bliver en aften ud over de sædvanlige og første tenniskamp i Royal Arena nogensinde.

f Sports Group, arrangørerne af The Final One 2020 – Caroline Wozniacki vs. Serena Williams er stolte over at kunne præsentere denne historiske event og fejre en afslutning på en æra. Denne aften bliver en ekstraordinær og historisk oplevelse, som du ikke vil gå glip af. Programmet ser ud som følgende (tiderne kan variere):

Program
• Kl. 19 Forkamp
• Kl. 21 Caroline Wozniacki vs. Serena Williams
• Kl. 23.00 ca. slut

VIP-Hospitality
Hvis I er et firma eller en gruppe, der ønsker at høre mere om mulighederne for VIP-Hospitality, så endelig kontakt arrangøren, f Sports Group på [email protected]

Sponsor
Ønsker I at høre mere om sponsormulighederne bedes I venligst kontakte f Sports Group’s CEO, Mads H. Frederiksen på [email protected]

Num. siddepladser
Kørestolspladser købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 70 15 65 65. Kørestolspladsen er inkl. 1 ledsager.
Øvrige handicappladser inkl. ledsager købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 70 15 65 65.

Dørene åbnes kl. 17.00.
Max. 10 billetter pr. kunde.

Billetpris: KAT A DKK 875,- / KAT B DKK 675,- / KAT C DKK 375,- (+ gebyr)