x

Baby Did a Bad Thing - Support: Color, the Blind
Skive Theater
D. 07.02.2020 Kl. 20:00

Baby Did a Bad Thing
Baby Did a Bad Thing er nordisk americana med tippet hat til sangskrivere som Neil Young og Gillian Welch samt nyere navne som Chris Stapleton og Nikki Lane. Centreret omkring parret Eline Engholm og Jonas Fjelsted og deres sangskrivning, manøvrer orkesteret sig ubesværet mellem akustisk folk/ country og elektrificeret roots-rock.

I samarbejde med én af landets dygtigste musikere - samt nyligt udkårne ”Årets Gudman” - Rune Kjeldsen (C.V. Jørgensen, Poul Krebs, The Savage Rose) som producer, udgiver Baby Did a Bad Thing til februar 2020 deres debutalbum, efterfulgt af en release-turné rundt i landet.

Orkesteret har for andet år i træk måtte melde udsolgt til deres koncert på SPOT Festival, og snakken om det Aarhus-baserede americana-orkester er derfor gået lystigt i krogene hos musikelskere landet over.

Thing er et godt eksempel på nogle musikere med så overbevisende talent, at de er på vej til noget stort. De har ramt en stil og en lyd, som ingen anden på den danske musikscene. (...) Vi har oplevet svenske First Aid Kit nå international succes baseret på deres duetsange, Baby Did a Bad Thing gør det bedre, vil jeg påstå.”

Color, The Blind
Color, The Blind leverer ærlig, organisk og velspillet musik, der på én og samme tid har rødderne solidt plan-tet i den jyske muld, men som også strækker sine grene mod en musikalsk arv fra et andet kontinent.

Sanger og sangskriver Daniel Bæk er født i Esbjerg, men opvokset på en gård i Salling, og netop det landlige, jyske islæt præger de oprigtige sangtekster.

Sangene er alle et produkt af den fede, jyske lerjord, men slet skjult findes også en iboende længsel efter no- get andet; noget større – efter de store highways, græsstepper, sneklædte bjerge, ensomme træhytter og små, slumrende minebyer.

Musikken finder sit hjem et sted mellem indiefolk, country og americana, og som musikalske forbilleder kan nævnes bl.a. Allan Olsen, Justin Vernon, Gregory Alan Isakov og Mandolin Orange.
Color, The Blind består af Daniel Bæk (sanger og sangskriver, guitar), Emil Overmark Jensen (guitar, pedal steel), Lasse Hansen (trommer/percussion) og Frederik Skourup Søndergaard (keys/banjo).

Ståpladser

Læs mere på www.skivetheater.dk