x

REMEMBER CLUB
Teglværket
D. 29.02.2020 Kl. 22:00

Så er det tid igen og Remember Club holdet er klar med endnu et sindssygt party med overskriften ”Lets Return To The Classics”

Denne gang med specielt fokus på alle de store hits fra Nørregade 1 tiden – og hvorfor så det?

Et større antal af vores skønne gæster, har efterlyst en rigtig ”sing-a-long-aften” fyldt med de store hits fra dengang, så derfor undlader vi en gæsteoptræden og smider derfor kun de gamle DeeJays fra Discotek IN på scenen. Vi lover at det kun bliver rykke-musik!!

Peter Feldthusen & DJ Trampe sørger for at der bliver givet maksimalt gas med alle de fede hits – og hvem ved, måske kommer der en lille overraskelse?

Remember Club er et Club event, med samme ånd og musik, som I kender fra dengang, fest bare var AMOK fest, man smed hæmningerne og dansede til den lyse morgen.

Stemningen skal tilbage til slut 90’erne og starten af 00’erne, ja faktisk helt frem til i dag. Nostalgi krydret med lidt nyt – Men mest af alt bare FEST!

Alle de fede hits fra bagkataloget, den musik som ellers aldrig spilles mere, men i den grad lagde fundamentet, til de massive fester dengang, der fandtes natklubber som Discotek IN, Gorgeous.dk, Freeze, Zone, Piccadilly m.fl.

Musikstilen er Dance, Hands-up, Harddance, Trance, Italo og Dance Floor klassikere tilført en snert af nyere rykkehits.

Navne som f.eks. Rocco, Pulsedriver, Kim Leoni, Infernal, DJ Aligator, Lasgo, Tiesto, Italobrothers, Faithless, Cosmic Gate, Scooter, D-Devils, Cascada, Sash!, Fragma, Rocco, Ian Van Dahl, Milk Inc, Armin Van Bureen, Mitch D, Delerium, Darude, Ultra Beat, Dj Lhasa, The Hitmen, Gigi D'Agostino,Hypetraxx, Safri Duo, ATB, 666, Brooklyn Bounce, Gabry Ponte, Spacefrog, CS-Jay, Vini Vici, Above & Beyond m.fl.

Aftenens DJ Team består af Peter Feldthusen og Jan Trampedach (DJ Trampe) Fra det nu lukkede Discotek IN + Support. De lover at levere lækre DJ-sets, indeholdende alle de fede rykkehits fra dengang. Der bliver rig mulighed for genlyt med alle de store rykkehits, masser af uplifting trance, Italo, harddance, det er der værre og meget meget mere. Vi garanterer nedslidte dansepløkker inden natten er omme!

Remember Club afholdes igen i København, nærmere bestemt på Teglholmsgade 27 – 2450 København SV - (Teglværket)

Stedet bliver naturligvis piftet op med kæmpe anlæg og det vildeste lys-/laser show fra vores venner fra SL Professional.

Billetter kan KUN købes online – og i et begrænset antal.

FRI BAR inkluderer Spiritus, Øl, Energidrik og sodavand.
(Man må gerne forlade FRI BAR området med sin genstand)
HUSK! Du skal købe indgangs-billet ved siden af.

Ved køb af:

VIP bord til max. 4 pers. inkl. 1 flaske spiritus UDSOLGT
VIP bord til max. 8 pers. inkl. 2 flasker spiritus UDSOLGT
Husk! Der skal købes indgangs-billetter ved siden af

Ønsker du vipbord til festen, kan du forhøre dig garderoben ved ankomst.