x

Rotation Med: Michael Williams, Mekdes, Joyce
Tapperiet
D. 14.03.2020 Kl. 20:30

Rotation præsenteres af Tapperiets Musikbooking Crew og er et tilbagevendende koncertkoncept på Tapperiet, hvor nogle af de svedigste og friskeste up-coming danske bands giver koncert!
Hvert Rotation-arrangement byder på 3-4 livekoncerter og formålet med Rotation er at blive overrasket, opdage ny musik og få en fed aften med masser af forskellig livemusik på Tapperiet.
Til årets første Rotation på Tapperiet kan du opleve følgende 3 acts på scenen:
MICHAEL WILLIAMS
Michael Williams er en ung dansk rapper med rødder i UK. Michael Williams er en entertainer i særklasse og han leverer et selvsikkert show, når han går på scenen. Målet er klart: at få publikum hypet helt op!
Han har allerede skabt sig et navn på den danske undergrundsscene sammen med hans crew, som bl.a. inkluderer produceren Valter Hvid. I 2016 udgav han mixtapet ”Guide Til Trap” med den populære single ”Gang”. Året efter droppede han singlen ”Tar Den Ik” som hurtigt blev bemærket og spillet flere gange på P3.
Michael Williams fortæller: ”Det ideelle mål med min musik, er at skabe en kæmpe fest, både hjemme i stuerne og når jeg spiller live.”
MEKDES
Der er landet en ny, stærk soulstemme i det danske musiklandskab. Hun hedder Mekdes, og hun er aktuel med singlen ‘On My Mind’.
Med inspiration fra kvindelige R&B- og soul-kollegaer som Jorja Smith, Kehlani, Ella Mai, NAO og Billie Eilish, skriver hun musik og tekster med personlighed og synger med en stemme, der både udstråler styrke og sødme.
Mekdes lyder af hele verden, og den unge musiker har bestemt heller ikke planer om at stoppe ved hjemlandets grænser – musikken skal ud over stepperne, og Mekdes er allerede godt på vej!
JOYCE
Joyce, der kun har eksisteret i et halvt år, blev dannet en sen nat efter en åbenbaring på Escobar på Nørrebro. “Jeg skulle tilbage til rødderne. Tilbage til garagen” udtaler forsanger Sebastian Wegener, der samme nat tog ned i kælderen og klokken 6 om morgenen var grundstenen til bandets debutsingle ‘Tomme Ord’ lagt. Denne blev ‘Ugens Kanon’ på P3 og P6.
På trods af deres korte levetid, har ordet spredt sig i den københavnske undergrund om et band, der fra første anslag har en sindssyg energi og nerve live. Og rygtet taler sandt. Da Joyce spillede deres kun anden koncert på et udsolgt Stengade, var det proppede spillested vidne til en kraftpræstation, som tegner lovende for bandets kommende koncerter og debutalbum der lander i 2020.

Ståpladser
Dørene åbner kl. 20:00

Kørestolspladser og ledsagerpladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 7015 6565

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu