Graham Nash - an Intimate Evening of Songs and Stories

Graham Nash - an Intimate Evening of Songs and Stories
Amager Bio
D. 13.07.2020 Kl. 20:00

Unr. siddeplads

Man kan uden overdrivelse sige, at en musiklegende besøger Amager Bio, når Graham Nash træder på scenen den 13. juli. Han mangler ikke anerkendelse for at have været med til at skabe det seneste halve århundredes soundtrack i den vestlige verden. Han er optaget i flere Hall of Fame, nemlig Rock and Roll og the Songwriters Hall of Fame – og han er tilmed en Grammy-vinder.

Nash har bidraget til Hollies fra 1964-68, som inkluderer ’Stop, stop, stop’ og ’Carrie Anne’ fortsættende hele vejen til ’This Path Tonight’ (2016), som er hans seneste soloalbum. Den originale klassiske gruppe bestående af Crosby, Stills & Nash (& Young) holdt ganske vist kun i 12 måneder, men deres sange er lysende eksempler, som nærmest er indlejret i publikums DNA, begyndende med Nashs ’Marrakesh Express’ og ’Lady Of the Island’ fra deres første LP (1969).

Nashs passionerede stemme fortsætter med at kunne høres som støtte til fred, til miljøet og for social retfærdighed. Han er tilmed en international anerkendt fotograf og billedkunstner, hvilket han også har høstet anerkendelse for. Nashs arbejde er blevet vist i gallerier og på museer over det meste af verden.


Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes 1. time før
Unr. siddeplads

Læs mereDer tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort.
Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 70156565.