x

Dizzy Mizz Lizzy
Tapperiet
D. 28.10.2020 Kl. 20:00

Koncerten er flyttet fra 24. marts 2020 til d. 28. oktober 2020. Refunderingsfrist senest 15. april 2020.


Tapperiet har været så heldig at få en koncert med DIZZY MIZZ LIZZY i programmet, forud for deres forårsturné. Kom med til et brag af en rockkoncert med Dizzy Mizz Lizzy på Tapperiets intime scene, tirsdag den 24. marts!

Det nye tiår er ikke mange uger gammelt, når Dizzy Mizz Lizzy præsenterer deres kommende album på en forårsturné.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen arbejder som gale i studiet med numrene til Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, der udsendes i foråret 2020.

”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” siger Tim Christensen om indspilningen af det kommende album.

Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal de mixes af Jacob Hansen, som bl.a også mixede bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.

”Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade,” afslører Tim Christensen og tilføjer, at publikum til bandets koncerter allerede har hørt et par af de nye numre, deriblandt California Rain, der blev sendt til radioerne i slutningen af oktober sidste år, som en forløber for det kommende album.

Albummet har fået titlen Alter Echo, og udkommer i foråret 2020, hvor Dizzy Mizz Lizzy tager på turné og ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum.

Ståpladser
Dørene åbner kl. 19:00

Kørestolspladser og ledsagerpladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 7015 6565

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu