x

Gangway
Sønderborghus
D. 11.12.2020 Kl. 20:00

KONCERTEN ER FLYTTET TIL D. 11.12.20 kl. 20.00
- Billetter købt til d. 28.03.20 kan benyttes på den ny dato.
REFUNDERINGSFRIST 05.05.20

Du får mulighed for at opleve det legendariske indiepop-band, når de i slutningen af marts lægger vejen forbi Sønderborghus
Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter, hvor blandt andet Gaffa kvitterede med 5 stjerner, da de i foråret 2019 ramte Store Vega:
”’My Girl and Me’ sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album”.
Århus Stiftstidende gav også Gangway 5 stjerner for deres koncert på Train i Aarhus med ordene: ”Hjerterne marcherede i takt, da det genopståede popband Gangway spillede nye numre og gamle men ferme travere på Train”.
Efter et intensivt år i studiet kunne indiepop-bandet i foråret endelig vise Gangway-lyd anno 2019 frem i form af albummet ’Whatever It Is’, som er deres første nye i 23 år. Albummet viser at Gangway ikke fornægter deres genetiske ophav, men heller ikke er afvisende overfor at opdage og udforske nye lyde, rytmer og produktioner.
Ståladser
Kørestolspladser sælges som alm. billet.
Ledsagerordning - kontakt Sønderborghus på 88 72 42 36 inden billetkøb.
Varighed ca. 2 timer
Læs mere på www.sonderborghus.dk